MAJOSEC EVENT SECURITY

Väl utarbetat och beprövat koncept

Det viktigaste för oss är att du som arrangör ska känna dig bekväm med arrangemanget, därför jobbar vi efter ett väl utarbetat och beprövat koncept som tillhandahåller allt från myndighetskontakter, tillstånd till säkerhetspersonal, rådgivning, tekniska lösningar och avspärrningar.

Vårt motto är gör det ni är bäst på så sköter vi säkerheten.

Säte i Värnamo

Majosec Event Security har sitt säte i Värnamo i Småland, men har personal och nätverk över hela Sverige samt även internationellt. Vi tar uppdrag i hela Sverige och även internationellt. Från vårt säte når vi storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö/Köpenhamn på kort tid. Detta ser vi som en styrka då vi har nära till potentiella eventplatser, vilket är en stor fördel vid planering och genomförande av event.

Hur kan vi hjälpa er?

Är ni som arrangör intresserad av fördjupad kunskap inom evenemangssäkerhet? Inga problem, vi håller en skräddasydd utbildning för er i evenemangssäkerhet.

Genom vår erfarenhet och kunskap kan vi effektivisera säkerhetsarbetet på ert event och skapa en trygg och säker upplevelse för besökarna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tillsammans skapar vi bra och trygga event.